OMX30 1 436 -1,3%  OMXH25 3 667 -1,7%  Bitcoin 3 434,41 -0,9%  Dow 24 423 0,1%  Nas 6 683 1,1%  EUR 10,3322 0,1%  USD 9,0939 0,0%  Olja 60,3 0,7%  Guld 1 246 0,1% 
SPONSRAT INNEHÅLL
Select Collection Publicerad 2018-04-10 10:14 av vafinans.se
SPONSRAT INNEHÅLL

Här är Maldivernas flaggskepp


Bildkälla: Select Collection

Select Collection, som är Nordens ledande rådgivare för exklusiva reseupplevelser, har besökt öriket och testat de nya hotellen för att utvärdera vilket av dem som lyckats bäst - på alla plan.

Sofistikerat och personligt

Enligt Select Collection är St. Regis Vommuli Resort det hotell som sticker ut mest. Med fantastisk arkitektur, riktigt hög kvalitet på faciliteterna och en engagerad samt personlig service har de verkligen lyckats. Alla villor är byggda i exotiska träslag som ger ett sofistikerat men också nedtonat intryck som smälter in väl i omgivningarna.

Aktiviteter för njutning och nöje

Många aktiva resenärer oroar sig för att bli uttråkade på Maldiverna. Men på St. Regis Vommuli Resort finns aerial yoga, dagliga fitnessklasser, dykning, snorkling, undervattensfarkost (Seabob), segling, glaskajak, paddle board, vattenskoter, vattenskidåkning och ett helt fantastiskt spa med stort utbud av massage, skönhetsbehandling och lite mer avancerade ayurvediska behandlingar.

Väl genomtänkt design och interiör

Sett från ovan har spaanläggningen formen av en hummer, baren är en stor val och vattenvillorna inspirerade av rockor. Interiört är det sofistikerat med alla tänkbara bekvämligheter utan att bli vräkigt.

De absolut bästa rummen är de som ligger ute i havet på pålar. De minsta är vattenvillor på 182 kvadrat. De har privat pool och härliga nät över vattenytan där man kan ligga och titta på fiskar eller bara somna in till vattenskvalpet. För dig som vill lyxa till det finns Overwater Suites på 282 kvadrat, och den ultimata upplevelsen för några få lyckligt lottade är John Jacob Astor Estate - en gigantisk 3-sovrumsvilla över vattnet på 1540 kvadrat med stor infinity pool.

När är det bäst att besöka Maldiverna?

För bästa vädret - åk i januari till och med mars. För lägsta pris - res i maj till slutet av juni, eller under september.

Läs mer om St. Regis Vommuli Resort och boka din resa här

Vad tycker du?

pagehit