OMX30 1 625 0,1%  OMXH25 4 055 0,4%  Bitcoin 11 045,78 -1,8%  Dow 26 018 -0,4%  Nas 6 811 0,0%  EUR 9,8183 0,1%  USD 8,0077 -0,1%  Olja 68,5 -0,9%  Guld 1 332 0,5% 

Om oss

DEGIRO är den första grossistnätmäklaren för privata investerare. En handelsplattform för alla sorters investerare. Vi ger våra kunder möjligheten att investera globalt till oerhört låga priser.

DEGIRO grundades 2008 av fem före detta Binck-medarbetare som inledningsvis riktade sitt tjänsteutbud till det professionella segmentet. Låga priser och en stark infrastruktur bidrog snabbt till en kraftig tillväxt. Idag har verksamheten över 150 anställda utspridda på tre kontor i Amsterdam, Sofia och Hongkong. Vi är aktiva i 18 europeiska länder och hanterar via vår platform årligen transaktioner till ett värde av €30 miljarder på över 100 börser runt om i världen.

År 2013 öppnade DEGIRO dörrarna för privata investerare i Nederländerna genom att erbjuda dem samma priser som tidigare endast erbjudits till professionella investerare. Priserna som DEGIRO erbjuder är i genomsnitt 85 % lägre än konkurrenternas, vilket leder till att företaget idag är en av de mest konkurrenskraftiga nätmäklarna på marknaden.

DEGIRO gör det möjligt för alla att investera globalt. Tidigare var värdepappershandel ofta begränsat till börser i Europa eller USA men hos DEGIRO får alla kunder via plattformen tillgång till börser och finansiella produkter världen över. Detta innebär att privata investerare mycket enklare kan sprida sina investeringar.

DEGIRO är ett utmärkt alternativ för privata investerare som hanterar sina värdepappersplaceringar online. Hos oss betalar kunden inga onödiga avgifter. DEGIRO har avlägsnat den största skillnaden mellan privata och professionella investerare, nämligen priset. Vilket är av största betydelse för en investerares avkastning. Hos DEGIRO vet kunden alltid vad den betalar och det finns inga dolda avgifter.

DEGIRO omfattas, som ett auktoriserat värdepappersföretag i Nederländerna, av det nederländska kompensationssystemet för investerare (BCS). Dina värdepapper (inklusive derivat) är åtskilda från DEGIROs egna tillgångar och hålls i en självständig juridisk enhet. Vad gäller likvida medel överför DEGIRO dessa till en räntefond i vilken kunden har andelar registrerat i sitt namn.

Courtage:

  • Aktier OMX Stockholm (small, mid och large cap) för 10,000 kr: 7 kr
  • OMXS30 terminer: 5 kr per kontrakt
  • OMXS30 optioner: 5 kr per kontrakt
  • Aktier USA: €0.50 + 0,004$ per aktie

Bli kund på 10 minuter genom direktöverföring med Trustly

Det är helt kostnadsfritt att öppna ett konto hos DEGIRO. Du kan identifiera dig via BankID och göra en direktöverföring via din internetbank.

Investeringssparkonto, ISK

Sedan juni 2015 har svenska kunder möjligheten att öppna upp ett investeringssparkonto hos DEGIRO. Investeringssparkonto är en schablonbeskattad sparform vilket innebär att du slipper deklarera dina affärer samt att kunden inte betalar någon skatt på utdelningar från svenska bolag. Vi erbjuder även möjligheten att handla med derivat inom ISK.

Kontakta oss

Namn
DEGIRO BV
Adress
Amstelplein 1 1096 HA Amsterdam
Telefonlinje
08 52500220
eMail
kunder@degiro.se
Internet
www.degiro.se